Druktechnieken

Interket maakt gebruik van verschillende druktechnieken. Welke het beste is voor uw product hangt af van uw wensen. Maar welke techniek u ook kiest, u krijgt gegarandeerd de hoogste kwaliteit.

Flexodruk

Op het gebied van Flexodruk, beschikt Interket over een state of the art machinepark. Bij Flexodruk wordt er gebruik gemaakt van een rotatieve hoogdruktechniek, bestaande uit flexibele drukvormen en sneldrogende dunne vloeibare inkt. Flexodruk is een van de meest voorkomende druktechnieken in de verpakkingsindustrie en wordt gebruikt voor flexibele verpakkingen en zelfklevende etiketten. Doordat Interket gebruik maakt van zogenaamde HD flexoplaten, blijft zelfs de kleinste punt stabiel op de plaat. Hierdoor vloeien de verlopen uit naar bijna 0% waardoor er weinig tot geen verschil meer is met offset en diepdruk.

Digitaal drukken

Een relatief nieuwe druktechniek is digitaal drukken. Interket beschikt over HP Indigo’s. Een digitale drukpers werkt snel doordat een computer het drukbeeld doorzet naar de pers. Hierdoor zijn snelle levertijden mogelijk. Met digitaal drukken is het ook mogelijk om variabele data te drukken zoals unieke teksten. Digitaal drukken is ook uitermate geschikt voor kleinere oplages. Interket kan echter op haar HP Indigo 8000 ook grotere oplages kosten efficiënt digitaal drukken.

Contact