single-post-thumbnail

UPDATE 17-11-2021:
Interket trekt zich terug uit de geplande deelname.
Wij willen hiermee handelen in de geest van de aangekondigde corona maatregelen. Wij betreuren dit beslist, maar zijn tegelijk overtuigd hiermee een juiste beslissing te hebben genomen. Hopelijk zien wij elkaar op een ander tijdstip en andere plaats snel weer. Blijf gezond!

—————–

Al meer dan 6 edities brengt Packaging Innovations marketeers, brand owners, designers, verpakkingsmanagers en –inkopers en innovatiepartners samen om ideeën te delen, te netwerken en om zaken te doen. Daarnaast biedt het event conferenties op topniveau met sprekers van toonaangevende merken. Ook Interket is weer aanwezig op de Packaging Innovations.

Interket, in 1979 onder de naam Etiflex opgericht, levert al meer dan 40 jaar zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingen vanuit de drukkerij in Ommen.

Kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden voor succes. Interket is hiertoe BRC AA gecertificeerd en beschikt over flexo- en digitale machines. Indien nodig kan er gebruik gemaakt worden van de know how en productiecapaciteit welke voorhanden is binnen de Interket Groep, welke naast Nederland vestigingen heeft in Zweden, Engeland en Duitsland.  In de praktijk betekent dit dat dagelijks wordt gewerkt aan het leveren van ‘gewoon’ kwalitatief goede en duurzame producten met een hoge mate van flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Dat is waar het bij Interket om draait.

Duurzaamheid

Interket kan u voorzien van duurzame etiketten. Dit kunnen bijvoorbeeld composteerbare of gerecyclede materialen zijn, maar ook bijvoorbeeld PP etiketten welke van petflessen gewassen kunnen worden waardoor PET gerecycled kan worden.

Om een positieve bijdrage te leveren aan het behoud van het milieu is Interket lid van UPF en is Interket tevens FSC gecertificeerd. Interket kan ook de inname van rugpapier bij de relaties faciliteren zodat dit gerecycled kan worden. Daarnaast worden inkten hergebruikt en is de nieuwe drukpers voorzien zijn van LED-droging in plaats van traditionele UV-droging.

Interket staat op de Packaging Innovations met standnummer A105.

Heeft u nog vragen?

Neem hieronder contact met Interket op