single-post-thumbnail

Interket en Empack Reconnect 2020

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte en minister de Jonge dinsdagavond 18-8 over de ontwikkelingen op het gebied van Covid19, en de wensen van de exposanten en bezoekers, heeft de organisatie van de Empack besloten om de fysieke Empack niet door te laten gaan. In plaats daarvan wordt er op 17 september een online event gehouden: Empack Reconnect, een virtuele beurs welke  live gaat op 17-9 as van 10.00 tot 15:30 uur.

 

Interket heeft er echter de voorkeur aan gegeven om hier niet aan deel te nemen, omdat zij met de aanwezigheid op de Empack juist beoogt ‘fysiek’ contact te hebben met haar relaties. Bij deelname aan de beurs in virtuele vorm schieten we helaas aan dit doel voorbij, vandaar dit besluit.

 

Interket nodigt u echter van harte uit om,  indien u geïnformeerd wilt worden of vragen heeft op het gebied van zelfklevende etiketten of flexibele verpakkingen, contact op te nemen met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Graag attenderen wij u nog op onze deelname aan de Packaging Innovations welke gehouden wordt op 18 en 19 november 2020 en de Empack 2021 te Den Bosch welke gehouden wordt op 31 maart en 1 april.

Hopelijk kunnen we u dan wel verwelkomen op onze stand.

 

Stay Safe!

Namens Team Interket

Heeft u nog vragen?

Neem hieronder contact met Interket op