In deze nieuwsbrief wordt u bijgepraat over verschillende ontwikkelingen binnen Interket. We besteden aandacht aan de Empack beurs in Den Bosch, waar Interket aanwezig zal zijn. Daarnaast kunnen wij u mededelen dat de levertijden gelukkig weer sterk verbeterd zijn. Verder vertellen wij met trots over ons geleverde werk voor de Professional productlijn van Global Paint, en ten slotte delen wij enkele weetjes over het bedrijf.

Wij wensen u veel leesplezier!

Interket - nieuwsbrief maart 2023 - empack

Empack

Op 5 en 6 april is het weer zover. Dan komt de top van de verpakkingsindustrie samen in de Brabanthallen in Den Bosch. De voorbereidingen hiervoor zijn bij ons alweer in volle gang. De laatste Empack, waar Interket aan deelnam, was in Gorinchem op 5, 6 en 7 april. Exact 1 jaar geleden dus dat we destijds voor het eerst sinds Corona weer op een beurs stonden. Dit jaar zijn het geen 3 maar 2 dagen. Dagen waarop we onze gasten weer zullen voorzien van informatie over de mogelijkheden bij Interket op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingen in het algemeen en duurzame materialen in het bijzonder.
Wij staan op stand 1.A19. Graag tot dan!

Wilt u ons bezoeken en een toegangskaart ontvangen? 
Stuur dan een mailtje met dit verzoek naar info@interket.nl

Aandacht voor Interket in de regio

Hoewel Interket als groep een Europese speler is, bedient Interket vanuit Ommen juist veel kleine en grote bedrijven uit de regio. Afstand tot de drukkerij kan hierbij een rol spelen, belangrijker is de no-nonsens mentaliteit die hier heerst. Deze mentaliteit leidt vaak tot langdurige relaties. Het zijn de medewerkers die, op 2 na, allen woonachtig zijn in of rondom Ommen die de cultuur van het bedrijf maken. Ingrediënten van deze cultuur zijn een no-nonsens mentaliteit en een heel hoog arbeidsethos. Dit zorgt ervoor dat wij relaties uitstekend kunnen helpen bij hun vraag naar etiketten en folie. Dit geldt zowel voor relaties in de regio als ver daarbuiten. In de kernwoorden van de Interket Groep, Eenvoud-Ervaring-Expertise, kunnen wij ons in dit kleine kikkerlandje prima vinden.

Klik op de link voor meer info over Interket en het artikel.

Interket - nieuwsbrief maart 2023 - aandacht regio
Interket - nieuwsbrief maart 2023 - materiaal

Beschikbaarheid materiaal

In oktober 2022 schreven we dat de levertijden van materialen nog steeds lang waren. Gelukkig kunnen we nu schrijven dat de levertijden alweer enige tijd sterk zijn verbeterd. We kunnen weer normaal bestellen en krijgen van onze leverancier prima levertijden door. Voor zogenaamde exotische materialen zijn de levertijden altijd langer geweest en dat geldt ook nu nog. Wij spreken de hoop uit dat de prijzen weer gaan dalen, zodat we nu eens een voordeel door kunnen geven. We wachten de ontwikkelingen af en houden u op de hoogte.

Nieuwe etiketten voor Professional productlijn Global Paint

Eigenlijk doen we dit nooit, maar we vinden het leuk om hier iets over te melden en een beetje reclame te maken voor het mooie bedrijf Global Paint. Wij zijn oprecht trots dat we mee hebben mogen werken aan de herpositionering, de nieuwe assortimentsopbouw en de nieuwe verpakkingen van de Professional productlijn van Global Paint. Hiertoe zijn nieuwe designs ontworpen door Guts and Glorious waarbij wij in het beginstadium betrokken zijn geweest. We hebben op basis van de voorgestelde designs de mogelijkheden en de onmogelijkheden van het drukproces besproken. Vervolgens hebben we diverse testen uitgevoerd op de digitale machine met als doel om de lastige grijze en antraciet kleuren van de etiketten te matchen met de emmers waarop de etiketten worden geplakt. Ondanks de hoge moeilijkheidsgraad, zijn we hier volgens Global Paint heel goed in geslaagd. Het eindresultaat is een fantastisch mooie productlijn waar Global Paint uiteraard hoge verwachtingen van heeft. Wij wensen Global Paint heel veel succes met de introductie van deze in een nieuw jasje gestoken productlijn. Zie LinkedIn voor meer informatie over deze prachtige lijn.

Interket - nieuwsbrief maart 2023 - Global Paint

Wist u dat:

– Onze DTP-er Klaas van Tuil op 24 februari jl. trotse vader is geworden van een zoon!

– Wij bezig zijn met ons te oriënteren op de plaatsing van zonnepanelen.

– Aanvankelijk hiertoe de dakconstructie verstevigd moest worden.

– Dit nu niet meer nodig is.

– We zo’n 20 werknemers hebben die meer dan 30 jaar in dienst zijn.

– Ons dat best veel bloemen gaat kosten en $$$$.

– Dat dit in deze tijd best bijzonder is.

– Het bij Interket dus heel erg leuk moet zijn.

– Onze oud-planner, die weg was, weer terug is gekomen.

– Hij het hier vast ook heel leuk vond en het erg miste.

– Wij werken aan een portal in ons ERP systeem voor artworkbeheer.

– Wij een aanstaande pensionado hebben per juli van dit jaar.

– Hij een korte anekdote uit zijn diensttijd bij Interket gaat schrijven voor een volgende nieuwbrief.

– We daar misschien wel een serie anekdotes van gaan maken ……

Maar voor nu…

Tot ziens bij Interket!

Interket - nieuwsbrief maart 2023 - team