Interket Groep

De Interket Groep is een van Europa zijn grootste fabrikanten van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingen. Jaarlijks wordt een omzet van 40 miljoen euro behaald. In onze fabrieken in Nederland, Duitsland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk zijn circa 200 medewerkers werkzaam die ervaring combineren met moderne productietechnologie, uitgebreide materiaalkennis en intelligente logistieke oplossingen.

De Interket Groep bedient alle segmenten en levert van eenvoudige etiketten tot aan de meest complexe etiketten ten behoeve van beveiligingsoplossingen. We profiteren van zowel onze aanwezigheid door heel Europa als onze aanwezigheid op lokaal niveau. Hierdoor beschikken we over de benodigde kennis van de lokale markt en industrie. Onze lokale organisaties maken het mogelijk dat ieder land zijn eigen ondernemersgeest behoud en zich kan focussen op het leveren van goede service en hoge kwaliteit.

Onze markten

Ja, we zijn als Interket Groep actief in heel Europa maar we weten dat klanten het waarderen dat we dichtbij zijn. Niet alleen vanwege de afstand maar ook vanwege het begrip in hun vak. Wij kiezen er daarom voor om ook lokaal actief te zijn. Lokaal zijn betekent voor ons dat we snel beslissingen kunnen nemen, een hoge kwaliteit service kunnen leveren en onze impact om het milieu kunnen minimaliseren.

De toewijding aan ons bedrijf kan worden teruggevonden in elk land, op iedere locatie en in elk label dat wij produceren. Wilt u meer informatie? Hier vindt u een overzicht van onze websites.

Interket GmbH, Duitsland

In Gehrden nabij Hannover vindt u onze Duitse vestiging waar geproduceerd wordt voor diverse klanten. In deze vestiging produceren we bijvoorbeeld blanco’s, office labels, uniek genummerde etiketten, maar ook decoratieve etiketten. Focus hier ligt met name op hoge oplages. Hiertoe is een ambitieus investeringsplan en moderniseringsproject gelanceerd. Ons doel is om binnen dit marktsegment te groeien als specialist ten einde in dit segment de Interket Groep te ondersteunen.

Interket B.V., Nederland

Onze vestiging in Ommen is binnen de Interket Groep de expert in digitaal printen. Gemotiveerd en ervaren personeel in combinatie met een modern productieplatform zorgen dat we altijd snel hoge kwaliteit kunnen leveren. We geven gehoor aan wensen en behoeften van de klanten. Interket Nederland is, evenals Interket UK, BRC- en FSC-gecertificeerd. Deze toewijding in combinatie met excellente vaardigheden en de vele mogelijkheden heeft geleid tot een solide groei en een loyaal klantenbestand.

Interket AB, Zweden

Onze vestiging in Helsingborg in het zuiden van Zweden staat bekend om het hoge serviceniveau. Wij geloven dat dit de voornaamste reden is voor de grote ontwikkeling de afgelopen jaren. Om deze ontwikkeling voort te zetten is geïnvesteerd in moderne productieapparatuur, effectieve IT-systemen en meer mogelijkheden voor variabel printen. Op deze website vindt u ook de thuisbasis van BarCodePrint.

Interket Ltd, Verenigd Koninkrijk

Onze vestiging in het Verenigd Koninkrijk is gevestigd in Whaley Bridge en levert een wijde reeks aan labels aan internationale klanten. Van kantoorlabels op een vel tot complexe on-the-roll bedrukte labels voor alle branches en marketsectoren. Hetgeen waarin deze vestiging zich onderscheid is de mogelijkheid om onze eigen labelvoorraden te coaten. Hiermee kunnen wij ons onderscheiden van concurrenten en extra van waarde zijn voor onze klanten. Deze vestiging dient ook als een ideaal platform voor de ontwikkeling van nieuwe producten en is een succesfactor voor Interket om succesvolle concepten zoals i-Printed en Ecoket te blijven lanceren.

Contact