Onze markten

Ja, we zijn als Interket Group actief in heel Europa maar we weten dat klanten het waarderen dat we dichtbij zijn. Niet alleen vanwege de afstand maar ook vanwege het begrip in hun vak. Wij kiezen er daarom voor om ook lokaal actief te zijn. Lokaal zijn betekent voor ons dat we snel beslissingen kunnen nemen, een hoge kwaliteit service kunnen leveren en onze impact om het milieu kunnen minimaliseren.

De toewijding aan ons bedrijf kan worden teruggevonden in elk land, op iedere locatie en in elk label dat wij produceren. Wilt u meer informatie? Hier vindt u een overzicht van onze websites.

 

Interket GmbH, Duitsland

In Gehrden nabij Hannover vindt u onze Duitse vestiging waar geproduceerd wordt voor diverse klanten. In deze vestiging produceren we variabele print en decor logos, maar de focus ligt met name op labels in grote volumes. Hierbij streven naar operationele excellentie. Ter ondersteuning van deze strategie is er een ambitieus investeringsplan en moderniseringsproject gelanceerd. Ons doel is om binnen dit marktsegment te groeien en een center of excellence te ontwikkelen om alle klanten binnen de Interket Group te ondersteunen.

Interket B.V., Nederland

Onze vestiging in Ommen is binnen de Interket Group de expert in digitaal printen. Gemotiveerd en ervaren personeel in combinatie met een modern productieplatform zorgen dat we altijd snel hoge kwaliteit kunnen leveren. We geven gehoor aan klanten hun wensen en behoeften en zorgen dat we over de benodigde processen beschikken. Een voorbeeld hiervan is de BRC-certificering voor voedselveiligheid die wij zowel voor Nederland als het Verenigd Koninkrijk hebben. Deze toewijding in combinatie met excellente vaardigheden en mogelijkheden heeft geleid tot een solide groei en een loyaal klantenbestand.

Interket AB, Zweden

Onze vestiging in Helsingborg in het zuiden van Zweden staat bekend om het hoge serviceniveau. Wij geloven dat dit een van de voornaamste redenen is voor de grote ontwikkeling die we hebben doorgemaakt over de laatste jaren. Om deze ontwikkeling voort te zetten hebben we recentelijk geïnvesteerd in moderne productieapparatuur, effectieve IT-systemen en meer mogelijkheden voor variabel printen. Op deze website vindt u ook de thuisbasis van BarCodePrint.

Interket Frankrijk

In Frankrijk zijn we een toonaangevende leverancier van labels voor beveiligingsoplossingen voor de auto-industrie. Om deze markt te ondersteunen hebben we ervoor gekozen om lokaal te blijven met een Frans team.

 

Contact