Over Interket

Al sinds 1979 is Interket, voorheen Etiflex, een nationaal en internationaal toonaangevend en sterk servicegericht grafisch bedrijf.

Dat hebben we bereikt doordat wij ons steeds blijven richten op kwaliteit, service en het behalen van uitstekende resultaten. Al sinds 1979 verzorgt Interket, onderdeel van de Interket Groep, oplossingen voor zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingen.

Alles wat we doen, doen we met maximale inzet, openheid en betrokkenheid. We luisteren naar uw behoefte, geven onderbouwd advies en vinden de juiste oplossingen voor u. Tegelijk richten wij ons sterk op nieuwe ontwikkelingen. Innovatie van producten en het aanboren van nieuwe markten hebben hoge prioriteit binnen ons bedrijf. Tevens zijn we BRC High Risk AA en FSC gecertificeerd.

Interket levert uitstekende service en kwaliteit en is uitermate flexibel. Door ons uitgebreide machinepark en het werken met alleen A-leveranciers, zijn wij sinds de oprichting uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de Nederlandse markt. Wij zijn expert in de markten Food, Chemical en Care, maar uiteraard kunnen wij ook etiketten en flexibele verpakkingen leveren voor andere toepassingen.

Vanuit onze moderne productieruimte in Ommen kunnen we u compleet ontzorgen. We gaan uw uitdaging graag aan!

Contact